dijous, 23 de febrer del 2012

La illa del Tresor


La història del llibre tracta de les aventures del jove Jim Hawkins. Vivia en un petit poble de la costa de l’atlàntic amb la seva família portant una taberna. Un dia, va entrar un vell mariner que va demanar una habitació però va morir mentre estava allotjat. Com la família d’en Jim necessitava diners van tenir que obrir una capsa on el mariner tenia guardats diners y altres objectes. La mare d’en Jim va emportar-se els diners però en Jim va preferir un antic mapa que hi havia.
Amb el mapa que va aconseguir es va unir a una expedició en el vaixell Hispaniola. Però en meitat de camí pot escoltar com alguns tripulants volen amotinar-se. Quan arriben a la illa, els mariners traïdors es comencen a amotinar contra els lleials els quals es veuen obligats a amagar-se en un fort de la illa. Després d’això els pirates amotinats tornen al vaixell mentre els lleials tallen les amarres y la corrent s’emporta als amotinats mar endins.
Després d’això en Jim i els pirates lleials troben el tresor dins una cova.
Aquest llibre te molta relació amb el meu treball perquè es un llibre que tracta de pirates i, la gran majoria i els més coneguts navegaven pels mars.

1 comentari: