dimecres, 29 de febrer del 2012

Resúm de 20000 Llegües de Viatges Submarins


imatge exterta d'aquesta pàgina
Aquest llibre d’aventures de Julio Verne.
En els finals del segle IXX quan encara no hi havia avions i els vaixells de vapor eren una novetat, va aparèixer un monstre submarí que espantava als mariners d’arreu del món. El vaixell amb nom Abraham Lincoln va rebre la notícia de tenir que anar a acabar amb el monstre.
Quan va aparèixer el monstre, van preparar tot dins el vaixell per al combat, però no va haver cap lluita ja que el vaixell va enfonsar-se en una tempesta. Després de la tempesta els protagonistes de la història el professor Aronnax y el seu amic l’assistent Consejo van aparèixer dins una luxosa nau. La qual es podia submergir. Aquest era el monstre: era una nau amb capacitat per submergir-se sota les aigües tripulada per el capità Nemo. El capità els va explicar que els que entraven en aquella nau no sortien mai més.
De sobte, una tempesta va aparèixer. I el submarí va tenir que submergir-se. La nau mai s’havia submergit a tanta profunditat i tota la tripulació estava preocupada. De sobte, un Pop gegant va atacar a la nau. I el capità va decidir pujar a la superfície per combatre’l. El pop va agafar al capità i va intentar emportar-se¡l cap a les profunditats, però abans de que això pases el professor Aronnax va llençar un arpó a l’ull del pop i l’animal va fugir.
Gràcies a aquesta acció el capità els va permetre tornar a terra ferma al professor Aronnax i al seu assistent.
Aquesta història pot ser una de les que més relació tingui amb el mar ja que parla d’una aventura dins un submarí i una lluita contra un animal marí gegant que viu a les profunditats. Això passa al nostre temps en moltes pel·lícules què segurament sense aquest llibre no existirien.
informació extreta d'aquesta pàgina

1 comentari: